fbpx

De waarde van je eigendom maximaliseren

Maximaliseer de waarde van je eigendom dankzij onze extra diensten!

Beste klant of partner,

Heb je plannen om je eigendom te verkopen? De waarde van je huis of appartement wordt bepaald door verschillende factoren. Een gouden tip: Pak vóór de verkoop alvast kleine problemen en gebreken aan om de waarde van je eigendom te maximaliseren! Coprimmo beschikt over een netwerk van professionele dienstverleners die de waarde van je eigendom kunnen verhogen. Onze makelaars brengen jou graag in contact met de juiste personen uit ons netwerk die je kunnen helpen om meerwaarde te creëren.

 

Homestaging

Wist je dat een koper zijn eerste indruk vormt over een eigendom binnen 30 seconden? Als verkoper heb je er dus alleen maar baat bij om je eigendom zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen! Opruimen, grondig poetsen, de inhoud van de kasten schikken, ruimte creëren, enz. zijn vaste taken op de TO DO lijst van elke verkoper. 

Staat je eigendom leeg? Weet dat lege ruimtes steeds kleiner lijken dan ze zijn! Bovendien kan slechts 20% van de kandidaat-kopers de afmetingen correct inschatten van ruimtes zonder meubilair of interieurdecoratie. Benieuwd hoe je jouw eigendom een maximale uitstraling kan geven? Coprimmo werkt samen met een professionele interieurstudio om je eigendom verkoopsklaar te maken en op korte termijn een correcte meerwaarde te realiseren. Interesse? Vraag vrijblijvend aan onze makelaars wat de mogelijkheden zijn!

 

Schilderwerken

Je hebt verhuurplannen en de tijd dringt? Via Coprimmo kan je beroep doen op onze professionele partner voor schilder- en decoratiewerken, gyproc of bepleistering. Je eigendom wordt volledig verhuurklaar gemaakt in een handomdraai! TIP: Ook bij verkoop kan een pas geschilderd appartement een extra boost geven aan de uitstraling van je eigendom!

 

Kleine problemen of gebreken

Kandidaat-kopers hebben een zesde zintuig voor kleine problemen of gebreken! Zorg ervoor dat je eigendom perfect in orde is. Een deurklink vastzetten, een lekkende kraan herstellen, de elektriciteit in orde maken, de verwarmingsketel laten keuren, ... Allemaal kleine klussen met een grote impact op de prijs die de kandidaat-koper bereid is te betalen! Op zoek naar professionele hulp om deze kleine klussen te klaren? Vraag vrijblijvend informatie aan onze makelaars!

 

Vraag vrijblijvend meer informatie over onze extra diensten!