fbpx

Over ons

COPRIMMO met gele druppel-grijzeCb

U hebt plannen om uw huis te verkopen of appartement te verhuren via een vastgoedmakelaar? Zoekt u een betrouwbare vastgoed partner voor uw nieuwbouwproject? Of bent u zelf op zoek naar een nieuwe thuis of een verstandige vastgoed investering? Kiezen voor Coprimmo Vastgoedmakelaars, is kiezen voor een makelaar met een breed netwerk en jarenlange ervaring.

Historiek:

Coprimmo Vastgoedmakelaars werd als zelfstandig en onafhankelijk vastgoedkantoor opgericht in 1995. Om te kunnen voldoen aan de alsmaar groeiende vraag, breidde het team snel uit. Het succes had toen (en heeft nu nog steeds) te maken met de uitstekende reputatie die Coprimmo al snel had opgebouwd. Deze reputatie hebben we ongetwijfeld te danken aan de uitstekende relatie met onze klanten en onze optimale dienstverlening. Deze twee sleutelwoorden zijn voor ons prioriteit nummer 1 bij het verkopen of verhuren van een eigendom. Vandaag heeft Coprimmo 5 vastgoedkantoren in Antwerpen-Centrum en de zuidrand.

 
Missie:

“Coprimmo heeft er vanaf het prille begin alles aan gedaan om de beste service te kunnen geven,” zegt Rob Beysen, zaakvoerder van Coprimmo. “Voor Coprimmo betekent service dat onze makelaars luisteren naar de mensen. Ze kennen de bakker, de slager en de sportverenigingen in hun regio. Coprimmo is een vastgoedkantoor voor mensen, door mensen. Het vertrouwen van ons vast cliënteel is een verdienste van onze aandacht voor menselijkheid.”

Aanpak:

De uitgebreide vakkennis, passie, toewijding en jarenlange ervaring van onze makelaars, zorgen voor een vlotte en optimale verkoop of verhuur van uw vastgoed. Dankzij de goede samenwerking van onze bijzonder gemotiveerde medewerkers, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Coprimmo informeert en adviseert u over de verkoopmogelijkheden voor uw eigendom. In nauw overleg bepalen wij samen met u welke verkoopconcepten (Visit & Buy, opendeurdag, verkoopmarathon, enz.) wij kunnen inzetten om een snelle verkoop tegen een marktconforme prijs te bevorderen. Onze expertise en onze doorgedreven kennis van de woningmarkt in Antwerpen en de zuidrand, zijn voor Coprimmo belangrijke troeven om optimale resultaten te behalen.

 
Kantoren:

Coprimmo Vastgoedmakelaars heeft vijf kantoren te Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Kontich en Mortsel. Onze kantoren zijn centraal gelegen en goed bereikbaar. Ze hebben een goede visibiliteit en opvallende etalages. Onze regionale makelaars staan steeds paraat om al uw vastgoedvragen te beantwoorden. Contacteer ons voor meer informatie over het aanbod en de dienstverlening in uw buurt.

 
 

5 KANTOREN

1 centraal telefoonnummer: 03 449 49 77  

1 mailadres: info@coprimmo.be  

 

 BERCHEM: Fruithoflaan 1, 2600 Berchem

    coprimmo2Small   

  

 AARTSELAAR: Kapellestraat 73, 2630 Aartselaar

    Interieur1    interieur2

 

 MORTSEL: Antwerpsestraat 75, 2640 Mortsel

         

  

 ANTWERPEN: Mechelsesteenweg 97, 2018 Antwerpen

Gevel Kantoor Antwerpen    Interieur Kantoor Antwerpen

 

 KONTICH: Antwerpsesteenweg 11A, 2550 Kontich 

IMG 4245 Medium