Residentie Beukenbos

87% Verkocht

2530 BOECHOUT

Types: Appartementen (6) ; Garages (2)
Prijzen: € 219.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 122.2 m²

Charmant nieuwbouwproject in het groene Boechout (laatste appartement)!

Prachtig nieuwbouwproject omringd door groen in Boechout met volgende troeven: 
- kleinschalig gebouw: slechts 6 appartementen 
-energiezuinig
-lift aanwezig 
-ondergrondse parkeergarage & fietsenstalling
-op 800m van het centrum van Boechout
-op wandelafstand van het openbaar vervoer
klik hier voor de website van het project

Residentie Beukenbos bestaat uit 6 praktisch (nog 1 appartement te koop) ingedeelde appartementen verdeeld over 3 bouwlagen.

Er is een mix van kleinere en grotere units, met of zonder tuin en terras.

De appartementen zijn energiezuinig en hebben een laag E-peil en voldoen aan de laatste energieprestatienormen. Het gebouw is voorzien van een personenlift en een ondergrondse parkeergarage voorzien van voldoende parkeerplaats voor wagens en fietsen.

Oplevering: begin 2019

 


Ontdek het charmante nieuwbouwproject 'RESIDENTIE BEUKENBOS' aan de Provinciesteenweg in het groene Boechout. Dit project bestaat uit 6 ruime en praktisch ingedeelde nieuwbouwappartementen met royale terrassen en groene tuinen. De zes units zijn energiezuinig, hebben een laag E-peil en voldoen aan de laatste nieuwe energieprestatienormen. Het gebouw is voorzien van een personenlift en een ondergrondse parkeergarage voorzien van voldoende parkeerplaats voor wagens en fietsen. Voorzien van dit comfort en uiteraard door zijn uitstekende ligging is het Beukenbos dan ook de ideale plek om te wonen voor iedereen die gezelligheid, luxe en bereikbaarheid belangrijk vindt. De residentie voorziet een goede afwisseling van één-, twee- en drieslaapkamerappartementen met oppervlakten tussen de 61 m² en 116 m².

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf u nu in en ontvang als eerste onze nieuwe panden.

Zoek
count: 2019-04-21 23:47:47