fbpx

Grondig te renoveren woning

€ 140.000

Ooststatiestraat 55, 2550 KONTICH - Te koop


Dossierbeheerder
Florian Vranckx
Prijs
:
€ 140.000
Kadastraal inkomen
:
€ 225
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Ooststatiestraat 55, 2550 KONTICH
Bewoonbare opp.
:
109 m²
Grondoppervlakte
:
70 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1899
Verwarming
:
CV op gas
EPC No.20230830-0002976202-RES-1
E spec
:
626 kWh/m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een uitdagend renovatieproject in het hart van Kontich? Deze woning biedt u de kans om een unieke leefruimte te creëren, geheel naar uw eigen wensen en smaak. Met 3 slaapkamers en een strategische locatie, is dit een woning met potentieel.

 

Kenmerken:

  • 3 Slaapkamers: Deze woning beschikt over drie slaapkamers, waardoor het perfect is voor gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft.
  • Volledig te renoveren: Deze woning heeft een complete renovatie nodig en biedt u de kans om uw droomhuis te creëren. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak van dit huis uw thuis.
  • Geen buitenruimte: Houd er rekening mee dat deze woning geen buitenruimte heeft. Als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke woning zonder tuinwerk, is dit misschien precies wat u zoekt.
  • Bereikbaarheid: De woning is bereikbaar via een doorsteek ter hoogte van huisnummer 53, waardoor u geniet van een zekere mate van privacy en toegankelijkheid. Parkeren voor uw deur is bij deze niet mogelijk.
  • Locatie: Deze woning is gelegen in Kontich, een aantrekkelijke gemeente in de provincie Antwerpen. U bevindt zich op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

 

Niet bang om de uitdaging aan te gaan van een stevig renovatieproject? Dit is uw kans om een woning te creëren die perfect aansluit bij uw visie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

 

Renovatieplicht

De renovatie verplichting voor residentiële gebouwen gaat in op 1 januari 2023. Wie vanaf 2023 de nieuwe eigenaar, opstalhouder of erfpachter wordt van een woning of appartement met een slecht EPC-label, moet die binnen de 5 jaar energetisch renoveren tot label D (of beter). https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023#q-59813524-3072-4edc-bb23-c56becf7b528

 

 

 

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat