Woning te KONTICH (2550)

€ 349.500


Dossierbeheerder
Benjamin Kersmaekers
03 449 49 77
Prijs
:
€ 349.500
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Albertlei 28, 2550 KONTICH
Bewoonbare opp.
:
210 m²
Grondoppervlakte
:
175 m²
Beschikbaarheid
:
Bij oplevering
Bouwjaar
:
2019
Verwarming
:
Vloerverwarming
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Driedubbel
Raamkozijn
:
pvc
Omschrijving

IN OPTIE - Vrijselsite: Nieuwbouwwoning te koop in Kontich

 

Bent u op zoek naar een betaalbare nieuwbouw woning met kwaliteitsvolle afwerking in een nieuwe woonwijk (Vrijselsite), vlak bij het centrum van Kontich en belangrijke invalswegen? Dan is deze nieuwbouwwoning met zuidgerichte tuin zeker wat u zoekt! MOBISCORE: 8,2/10!

 

Deze nieuwbouwwoning voldoet aan de geldende standaardnormen voor nieuwbouw en is Bijna-Energie-Neutraal (BEN: E-peil <20). Het E-peil wordt onder meer gerealiseerd door het gebruik van zonnepanelen en vloerverwarming. Het ontwerp is louter indicatief en kan, in samenspraak met de architect nog gewijzigd worden naar eigen smaak en voorkeur. Budgetten voor keuken, sanitair en vloeren werden voorzien en ook de zonnepanelen zijn inbegrepen in de prijs.

 

Een extra troef bij deze nieuwbouw woning: de trap wordt doorgetrokken naar de zolderverdieping die volledig afgewerkt wordt opgeleverd, inclusief bezetting en vloerafwerking.

 

De aankoopprijs dient te worden vermeerderd met registratie op de grondwaarde (111.000 euro) en 21% BTW op de constructieprijs (238.500 euro).

 

Mis deze uitzonderlijke kans niet en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak via www.coprimmo.be, info@coprimmo.be of 03/449.49.77!

 

Op zoek naar een professionele en vakkundige vastgoedmakelaar om uw eigendom aan te bieden aan een ruim klantenbestand? Een gratis waardebepaling van uw eigendom? Doe een aanvraag via www.coprimmo.be of contacteer ons voor een afspraak via info@coprimmo.be of 03/449.49.77. C you soon!

Google kaart
Uitzicht op straat

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat