fbpx

Ruim en lichtrijk 2 SLPK app. "with a view"!

€ 179.000

Potvlietlaan 1 9, 2600 BERCHEM - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 179.000
Kadastraal inkomen
:
€ 986
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Potvlietlaan 1, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
90 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1976
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Enkel
Raamkozijn
:
alu
Comfort binnen
:
parlofoon
E spec
:
246 kWh/m²

Verdieping 9

Inkomhal
:
3,1 m²
Nachthal
:
3,9 m²
Leefruimte
:
28,1 m²
Keuken
:
6,3 m²
Slaapkamer 1
:
9,8 m²
Slaapkamer 2
:
15,2 m²
Badkamer
:
3,9 m²
Toilet
:
1,1 m²
Terras
:
12,5 m²

Kelder

Kelder
:
-
Omschrijving

Ruim en lichtrijk 2 slaapkamer appartement "with a view"!

Dit appartement is gelegen op de 9e verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift en een centrale maar ook groene ligging in de omgeving van Te Boelaerpark. Winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en invalswegen zijn steeds vlakbij. Bent u op zoek naar een ruim appartement met een omvangrijk terras en adembenemend uitzicht, voor eigen bewoning of als investering? Dan voldoet dit appartement zeker aan uw wensen, bovendien is het beschikbaar bij akte.

 

De indeling is als volgt:

 

Inkom-/nachthal, keuken & woonkamer:

De aparte inkomhal is voorzien van een parlofoon en ingemaakte vestiaire. Via de nachthal bereikt u de keuken, de slaapkamers en de sanitaire ruimtes. De functionele keuken is uitgerust met een keramisch kookvuur, heteluchtoven, dampkap, dubbele lavabo en ook de koel-/vriescombinatie hoort bij het appartement. Bovendien beschikt u over meer dan voldoende werk- en opbergruimte. De ruime woonkamer geniet zowel van een mooie natuurlijke lichtinval alsook van het schitterende uitzicht en leent zich tot elk interieur.

 

Slaapkamers, badkamer & toilet:

Beide slaapkamers hebben een mooie oppervlakte (10 & 15m²), verlenen directe toegang tot het terras en kijken eveneens uit over de magische Antwerpse skyline. De betegelde badkamer is zéér onderhoudsvriendelijk en is voorzien van een bad-/douche-combinatie, lavabo en een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het toilet is apart ondergebracht. Op termijn zal een opfrisbeurt geen kwaad kunnen, maar dankzij de perfecte staat van onderhoud, is het gehele appartement onmiddellijk bewoonbaar.

 

Terras & kelder:

Zowel via de woonkamer, de keuken en beide slaapkamers verkrijgt u toegang tot het west geörienteerde terras dat zicht uitstrekt over de hele breedte van het appartement. Het groene vergezicht met op de achtergrond de contouren van de stad Antwerpen vormt een grote meerwaarde. Op uw terras kan u met volle teugen en in alle privacy genieten van een prachtig uitzicht, een frisse neus, een drankje en een hapje. Een privatieve, droge kelderberging zit in de prijs begrepen.

 

Extra troeven:

- Mobiscore 9,3/10                   

- Terras vernieuwd               

- Asbestveilig  

- Ondergrondse fietsenberging                        

 

Mis deze unieke kans zeker niet!

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat