The Residence

2000 ANTWERPEN 2000

Types: Appartementen (1)
Prijzen: € 345.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 80 m²

The Residence

Waar vroeger discotheek Zillion stond, verrijst nu een schitterend nieuwbouwproject met onder meer een hotel, kantoren, een supermarkt en 93 appartementen. Het gebouw wordt geïsoleerd volgens hedendaagse standaard en is aangesloten op het Warmtenet van het Nieuw-Zuid, met garantie op lage energie prijzen. Kunstliefhebbers komen in de omgeving aan hun trekken met het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Fotomuseum en het Museum voor Hedendaagse Kunst. Voor de levensgenieters liggen de Leopold De Waelplaats, de Vlaamse en Waalse Kaai met talrijke cafeetjes en restaurants vlakbij. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de nieuw aangelegde Scheldekaaien met loop- en wandelroutes en veilige fietspaden. Voor de kinderen zijn er speeltuinen in de wijk en aan de nieuwe Scheldekaaien. Bent u op zoek naar een uniek nieuwbouw appartement te koop te Antwerpen-Zuid? Mis deze unieke kans niet!

Nieuwbouw appartement te koop te Antwerpen, toplocatie aan het Antwerpse Zuid.

 

Waar vroeger discotheek Zillion stond, verrijst nu een schitterend nieuwbouwproject met onder meer een hotel, kantoren, een supermarkt en 93 appartementen.

 

De foto's werden getrokken in het modelappartement en wijken licht af van appartement 4.03.

 

Dit appartement ligt op de vierde verdieping aan de rustige achterzijde van het gebouw. Vanuit de living en het zuid gericht terras heeft men een weids uitzicht over de groene omgeving van het Nieuw Zuid en de moderne architectuur van het gerechtsgebouw en de nieuwe woonprojecten. De slaapkamers liggen aan de rustige binnenzijde van het gebouw en hebben toegang tot het tweede terras dat uitzicht biedt op de binnentuin en het stadscentrum over de gebouwen aan de Jan Van Gentstraat. Het appartement wordt volledig afgewerkt opgeleverd met een geïnstalleerde open keuken met kookplaat, oven, dampkap, koelkast en vaatwasmachine en een super de luxe badkamer met dubbele lavabo, bad en inloop douche. In de inkomhal met grote vestiairekast is er een apart toilet. Verder is er nog een berging/technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine.

 

Het gebouw wordt geïsoleerd volgens hedendaagse standaard en is aangesloten op het Warmtenet van het Nieuw-Zuid, met garantie op lage energie prijzen. Kunstliefhebbers komen in de omgeving aan hun trekken met het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Fotomuseum en het Museum voor Hedendaagse Kunst. Voor de levensgenieters liggen de Leopold De Waelplaats, de Vlaamse en Waalse Kaai met talrijke cafeetjes en restaurants vlakbij. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de nieuw aangelegde Scheldekaaien met loop- en wandelroutes en veilige fietspaden. Voor de kinderen zijn er speeltuinen in de wijk en aan de nieuwe Scheldekaaien.

 

Dit nieuwbouw appartement wordt verkocht onder BTW-stelsel: constructiewaarde (ca. 195.000) + 21% BTW en grondaandeel (ca. 150.000) + registratierechten. Er kan een autostaanplaats aangekocht worden aan 50.000 euro + kosten. De oplevering van het project is voorzien begin 2020.

 

Bent u op zoek naar een uniek nieuwbouw appartement te koop te Antwerpen-Zuid? Mis deze unieke kans niet en maak een afspraak via info@coprimmo.be of 03 449 49 77.

 

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf u nu in en ontvang als eerste onze nieuwe panden.

Zoek
count: 2019-11-18 03:38:56