The Residence

2000 ANTWERPEN 2000

Types: Appartementen (2)
Prijzen: Van € 345.000 tot € 730.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 80 tot 110 m²

The Residence

Waar vroeger discotheek Zillion stond, verrijst nu een schitterend nieuwbouwproject met onder meer een hotel, kantoren, een supermarkt en 93 appartementen. Het gebouw wordt geïsoleerd volgens hedendaagse standaard en is aangesloten op het Warmtenet van het Nieuw-Zuid, met garantie op lage energie prijzen. Kunstliefhebbers komen in de omgeving aan hun trekken met het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Fotomuseum en het Museum voor Hedendaagse Kunst. Voor de levensgenieters liggen de Leopold De Waelplaats, de Vlaamse en Waalse Kaai met talrijke cafeetjes en restaurants vlakbij. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de nieuw aangelegde Scheldekaaien met loop- en wandelroutes en veilige fietspaden. Voor de kinderen zijn er speeltuinen in de wijk en aan de nieuwe Scheldekaaien. Bent u op zoek naar een uniek nieuwbouw appartement te koop te Antwerpen-Zuid? Mis deze unieke kans niet!

Nieuwbouw appartementen te koop te Antwerpen, toplocatie aan het Antwerpse Zuid.

 

Waar vroeger discotheek Zillion stond, verrijst nu een schitterend nieuwbouwproject met onder meer een hotel, kantoren, een supermarkt en 93 appartementen.

 

Via het park Nieuw Zuid betreedt u The Residence via 5 royale inkomhallen. Dit nieuwe park betreft 7ha aangelegd groen door internationaal genommeerde landschapsarchitecten. De heraangelegde zuiderdokken zal een groen long vormen tussen verschillende Antwerpse musea.

 

De inspiratie voor dit project werd gehaald uit internationale luxe hotels. De ruimere slaapkamers en open badkamers benadrukken deze beleving. Raampartijen tot op plafondhoogte optimaliseren de lichtinval en schuiven open waardoor de leefruimte en het terras in elkaar overvloeien. De penthouses hebben plafonds van wel 4 meter hoog.

 

Het gebouw wordt geïsoleerd volgens hedendaagse standaard en is aangesloten op het Warmtenet van het Nieuw-Zuid, met garantie op lage energie prijzen. Kunstliefhebbers komen in de omgeving aan hun trekken met het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Fotomuseum en het Museum voor Hedendaagse Kunst. Voor de levensgenieters liggen de Leopold De Waelplaats, de Vlaamse en Waalse Kaai met talrijke cafeetjes en restaurants vlakbij. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de nieuw aangelegde Scheldekaaien met loop- en wandelroutes en veilige fietspaden. Voor de kinderen zijn er speeltuinen in de wijk en aan de nieuwe Scheldekaaien.

 

De oplevering van het project is voorzien begin 2020.

 

Bent u op zoek naar een uniek nieuwbouw appartement te koop te Antwerpen-Zuid? Mis deze unieke kans niet en maak een afspraak via info@coprimmo.be of 03 449 49 77.

 

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!


Ontvang ons aanbod op maat