fbpx

Vrijselsite Kontich

83% Verkocht

2550 KONTICH

Types: Woningen (3)

Modern & energiezuinig wonen in Kontich

De Vrijselsite is een ingesloten woonerf waar rust en energiezuinig wooncomfort de norm is. Het nieuwbouwproject telt 12 nieuwbouwwoningen met een unieke, moderne architectuur en volledig naar wens van de koper. De woningen zijn Bijna-Energie-Neutraal (BEN), goed geïsoleerd, quasi luchtdicht en met aandacht voor ventilatie (systeem D met warmte-recuperatie). Alle woningen zijn uitgerust met vloerverwarming in de leefruimte en in de badkamer, PVC ramen met drievoudige beglazing, een volledig afgewerkte zolder, condensatieketel en zonnepanelen. Reeds 83% verkocht! Nog beschikbare loten: lot 1 en lot 4

Rustig & energiezuinig wonen op een ingesloten woonerf.

 

De Vrijselsite is een ingesloten woonerf waar rust en energiezuinig wooncomfort de norm is. Het nieuwbouwproject telt 12 nieuwbouwwoningen met een unieke, moderne architectuur en volledig naar wens van de koper. De woningen zijn Bijna-Energie-Neutraal (BEN), goed geïsoleerd, quasi luchtdicht en met aandacht voor ventilatie (systeem D met warmte-recuperatie). Alle woningen zijn uitgerust met vloerverwarming in de leefruimte en in de badkamer, PVC ramen met drievoudige beglazing, een volledig afgewerkte zolder, condensatieketel en zonnepanelen.

 

Het ontwerp van de woningen is indicatief en kan, in samenspraak met de architect, nog gewijzigd worden naar eigen smaak en voorkeur. Budgetten voor keuken, sanitair en vloeren werden voorzien en ook de zonnepanelen zijn inbegrepen in de prijs. Een extra troef is dat de trap wordt doorgetrokken naar de zolderverdieping en deze volledig afgewerkt wordt afgeleverd, inclusief bezetting en vloerafwerking.

 

Van de 12 nieuwbouwwoningen is reeds 83% verkocht! Beschikbare loten: lot 1 voor halfopen bebouwing en lot 4 voor gesloten bebouwing.

 

Belangrijke troeven:

- Bijna-Energie-Neutraal

- Ventilatiesysteem met warmte-recuperatie

- Rustige en centrale ligging, vlakbij belangrijke verbindingswegen

- Afgewerkte zolderverdieping

 

Mis deze buitenkans niet en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak via www.coprimmo.be, info@coprimmo.be of 03/449.49.77!

 

Op zoek naar een professionele en vakkundige vastgoedmakelaar om uw eigendom aan te bieden aan een ruim klantenbestand? Een gratis waardebepaling van uw eigendom? Doe een aanvraag via www.coprimmo.be of contacteer ons voor een afspraak via info@coprimmo.be of 03/449.49.77.

C you soon!

 

Foto 1 van 4
Geen documenten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat