Quartier 2018

77% Verkocht

2018 ANTWERPEN 2018

Types: Appartementen (16)
Prijzen: Van € 215.000 tot € 355.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 67 tot 129 m²

Quartier 2018: Bewust leven in een bruisende buurt!

Droom je van een strak, modern nieuwbouwappartement? Dan is QUARTIER 2018 jouw nieuwe thuis! Dit nieuwbouwproject met 16 appartementen ligt vlakbij PAKT en 't Groen Kwartier, op een boogscheut van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen. Alle appartementen zijn Bijna-Energie-Neutraal (BEN) en gebouwd met aandacht voor duurzaamheid. Ze worden kwalitatief afgewerkt met luxueuze keukens (Siematic) en sanitair (Van Marcke). Elk appartement beschikt over een privé terras en kijkt uit op de binnentuin.

Ook bouwen op maat is mogelijk. Voor aanvang van de werken kan men combineren en moduleren naar persoonlijke voorkeur. Droom je vooral van veel woonoppervlakte? Of wil je een liever een duplex? Dat kan! Wij bouwen mee aan jouw woondroom.

Strak & modern nieuwbouwproject gelegen vlakbij PAKT en 't Groen Kwartier

 

Droom je van een strak, modern nieuwbouwappartement? Kwalitatief afgewerkt en gebouwd met aandacht voor duurzaamheid? Dan is QUARTIER 2018 jouw nieuwe thuis!

 

Dit uniek nieuwbouwproject van 16 BEN-appartementen is gelegen vlakbij 't Groen Kwartier, waar trendy hotspots zoals PAKT en sterrenrestaurant The Jane gevestigd zijn. Ook het historisch centrum van Antwerpen bevindt zich op een boogscheut van deze toplocatie. Dit deel van de stad heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Oude sites werden nieuw leven ingeblazen en omgevormd tot hippe trekpleisters met een ontspannen sfeer. Een eigentijds stadsgevoel, met een intieme toets. Kuieren door 't Groen Kwartier, een coffee break bij PAKT, enkele uurtjes werken bij Fosbury & Sons, relaxen in het Albertpark en de dag afsluiten met een bolleke bij Brouwerij De Koninck. In deze wijk ligt dit allemaal binnen handbereik!

 

Quartier 2018 is een project van16 comfortabel ingerichte appartementen, een ondergrondse parkeergarage en een ruime fietsenstalling. In de garage is er de mogelijkheid om een elektrisch laadpunt te voorzien. Elk appartement is voorzien van één of meerdere terrassen die uitkijken op de gemeenschappelijke binnentuin. Alle appartementen worden kwalitatief afgewerkt en uitgerust met een luxueuze keukens van Siematic en sanitair van Van Marcke. Voor aanvang van de werken is het mogelijk om appartementen samen te voegen of om de inrichting aan te passen naar persoonlijke voorkeur.

 

Quartier 2018 wordt gebouwd met bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Alle appartementen zijn Bijna-Energie-Neutraal (BEN). Het bijzondere aan BEN-appartementen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Dit resulteert niet alleen in lagere energiefacturen, maar speelt ook een rol bij de onroerende voorheffing. Als eigenaar van een BEN-appartement geniet je een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

 

Verkoop onder BTW-stelsel. De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de Wet Breyne. Autostaanplaatsen kunnen apart worden aangekocht (€ 28.000 excl. BTW / staanplaats). De plannen en het lastenboek kunt u opvragen via onze website of op het kantoor.

 

Belangrijke troeven:

- Ondergrondse parkeergarage

- Centrale ligging, vlakbij trendy hotspots, openbaar vervoer, uitvalswegen

- Kwaliteitsvolle afwerking

- Bijna-Energie-Neutraal: EPB norm lager of gelijk aan 30 en een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar

- Prachtige, gemeenschappelijke binnentuin

- Elk appartement is voorzien van een privé terras

- Liften tot in de ondergrondse garage

 

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!


Ontvang ons aanbod op maat