fbpx

Residentie Silsburg Retour

52% Verkocht

2100 DEURNE

Types: Appartementen (63)
Prijzen: Van € 192.565 tot € 277.115
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 72 tot 109.6 m²

Nieuwbouw appartementen te koop in Deurne Zuid

Op zoek naar een volledig afgewerkt nieuwbouw appartement in Deurne? Dan is Silsburg Retour uw nieuwe thuis! Troeven:
- Volledig afgewerkte één- of twee-slaapkamer appartementen
- Privatief terras en/of tuin
- Toegang tot gemeenschappelijke daktuin
- Ondergrondse autostaanplaatsen, fietsenstalling en bergingen
- Groene omgeving, vlakbij openbaar vervoer, EPB: E45.
Kortom: Kleur uw interieur & u kan verhuizen!

Silsburg Retour: Volledig afgewerkte nieuwbouw appartementen te koop te Deurne

 

Dit nieuwbouwproject omvat 63 energiezuinige appartementen, gelijkvloerse handelsruimtes & een ondergrondse garage met autostaanplaatsen, fietsenstallingen en bergingen. De ondergrondse garage loopt over 2 bouwlagen. Er zijn 58 autostaanplaatsen, 53 privatieve bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u de grootste Albert Heijn van Vlaanderen en 5 commerciële ruimtes voor kleinhandel of horeca.

Vanaf de tweede verdieping zijn er 3 bouwlagen met 63 comfortabel ingerichte appartementen, elk voorzien van een terras en/of tuin. Alle appartementen geven uit op de gemeenschappelijke daktuin. Elke woongelegenheid telt 1 of 2 slaapkamers en wordt uitgerust met een ventilatiesysteem type C+. Het wooncomplex wordt gebouwd volgens de geldende EPB norm: E45.

Alle appartementen wordt volledig afgewerkt opgeleverd. De volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van wand- en vloertegels, keukenkasten, werkblad, koelkast, oven, vaatwasser, dampkap en vitrokeramische kookplaat. De badkamer is uitgerust met een douche, douchedeur, enkel/dubbel lavabomeubel, spiegel, led-verlichting en handdoekdroger. In alle vertrekken is de vloerbekleding reeds gelegd. Kortom, kleur uw interieur en u kan meteen verhuizen!

 

Belangrijke troeven:

- Groene omgeving: Provinciaal  domein Rivierenhof, Park Groot Schijn, Kasteel Boterlaar.

- Openbaar vervoer op wandelafstand: tramlijn 4, tramlijn 24, buslijn 420, buslijn 421.

- Kwaliteitsvolle afwerking: Keuken: Vasco; Sanitair: Desco; Vloeren- en wandtegels: Intercarro.

- Energiezuinig: EPB norm E45.

- Prachtige, gemeenschappelijke daktuin.

- Liften tot in de ondergrondse garage, fietsenberging

 

De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de Wet Breyne. De plannen, afwerkingsmogelijkheden en het lastenboek kunt u opvragen via onze website of op het kantoor.


Prachtig nieuwbouwproject: 63 energiezuinige appartementen, 5 gelijkvloerse handelsruimtes & een ondergrondse garage met autostaanplaatsen, gemeenschappelijke fietsenstalling en bergingen. Het gebouw wordt energiezuinig ingericht en voldoet aan de geldende EPB-norm: E45. Ventilatiesysteem, type C+ wordt voorzien. De appartementen zijn uitgerust met een individuele verwarmingsinstallatie op aardgas voor verwarming en de productie van warm water. Het gebouw is voorzien van intensieve en extensieve groendaken. ALLE appartementen die nu nog TE KOOP zijn, worden AFGEWERKT verkocht. Kortom, kleur uw interieur en u kan meteen verhuizen!
Geen documenten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat