fbpx

De Veldekens

98% Verkocht

2600 BERCHEM

Types: Appartementen (92) ; Garages (1)
Prijzen: € 20.850

Ondergrondse staanplaatsen in dit schitterend gelegen project! Woonunits uitverkocht

ENKEL NOG ONDERGRONDSE STAANPLAATSEN BESCHIKBAAR. 
Het woonproject De Veldekens is gelegen in het residentiële en rustig gedeelte van Berchem naast de groene parktuin. Dankzij de centrale ligging van het project is een goede verbinding naar de stad verzekerd. De appartementen zijn netjes afgewerkt en kunnen onmiddellijk bezichtigd worden. 

Prijzen vanaf 187.000 euro, exclusief registratierechten en BTW.
ENKEL NOG ONDERGRONDSE STAANPLAATSEN BESCHIKBAAR. Het woonproject De Veldekens is gelegen in het residentiële en rustig gedeelte van Berchem naast de groene parktuin. Dankzij de centrale ligging van het project is een goede verbinding naar de stad verzekerd. De appartementen zijn netjes afgewerkt en kunnen onmiddellijk bezichtigd worden. Prijzen vanaf 187.000 euro, exclusief registratierechten en BTW.
INVESTEREN IN NIEUWBOUW? ZEKER! Wij vertellen u waarom! Het Veldekens-woonproject bestaat uit drie blokken: Gebouw Parkrand telt 15 woonunits, gebouw De Heldekens biedt onderdak aan 10 woonunits plus 2 commerciële ruimtes en tenslotte het 3de gebouw Klaverveld, bestaande uit 66 woonunits. AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN VOOR MEER INFORMATIE !!
Geen documenten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat