Project Viadam

90% Verkocht

2060 ANTWERPEN

Types: Appartementen (10) ; Garages (1)
Prijzen: € 25.000

Vier ondergrondse staanplaatsen. Alle appartementen verkocht!

Vier ondergrondse staanplaatsen beschikbaar. Project Viadam is een kleine ontwikkeling met slechts 10 comfortabele appartementen. Iedere eigenaar beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en kan van daaruit comfortabel naar zijn woning. De bewoners van de gelijkvloerse appartementen genieten van een private binnentuin. 
De appartementen zijn aangenaam dankzij de grote raampartijen die het daglicht overvloedig binnenhalen. De ontwerpers gaan in het grondplan doordacht om met de beschikbare ruimte. Iedere vierkante meter is optimaal benut.
Vier ondergrondse staanplaatsen beschikbaar. Project Viadam is een kleine ontwikkeling met slechts 10 comfortabele appartementen. Iedere eigenaar beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en kan van daaruit comfortabel naar zijn woning. De bewoners van de gelijkvloerse appartementen genieten van een private binnentuin. De appartementen zijn aangenaam dankzij de grote raampartijen die het daglicht overvloedig binnenhalen. De ontwerpers gaan in het grondplan doordacht om met de beschikbare ruimte. Iedere vierkante meter is optimaal benut.
Het project ViaDam ligt op amper 250 m van het populaire Park Spoor Noord. Het park biedt alles voor sport en ontspanning. Wie culinaire verwachtingen heeft, kan zich uitleven in de florerende horeca in de buurt of op het hippe Eilandje. De nabijgelegen Noorderlaan wint sterk aan populariteit als exclusieve woonbuurt.Project Viadam is een kleine ontwikkeling met amper 10 comfortabele appartementen. Iedere eigenaar beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en kan van daaruit comfortabel naar zijn woning. De bewoners van de gelijkvloerse appartementen genieten van een private binnentuin. De ruime appartementen zijn aangenaam dankzij de grote raampartijen die het daglicht overvloedig binnenhalen. De ontwerpers gaan in het grondplan doordacht om met de beschikbare ruimte. Iedere vierkante meter is optimaal benut. Kopers bepalen bovendien samen met onze adviseurs de inrichting van hun nieuwe woning.

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf u nu in en ontvang als eerste onze nieuwe panden.

Zoek
count: 2019-07-17 16:12:54