Residentie Diabolo

75% Verkocht

2610 WILRIJK

Types: Appartementen (7) ; Handel/Kantoor (1)
Prijzen: Van € 149.000 tot € 194.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 69 tot 101.4 m²

LAATSTE APPARTEMENT! Mooi nieuwbouwproject met lichte en betaalbare appartementen!

Project Diabolo omvat 7 kwaliteitsvolle appartementen en 1 commerciële ruimte, allen met oog op licht en ruimte! Het nieuwbouwproject  omvat appartementen met 1 tot 2 slaapkamers die worden afgewerkt met hoogstaande materialen. Elke wooneenheid wordt voorzien van een terras. De ondergrondse garage is voorzien van een gemeenschappelijke fietsenstalling, 11 autostaanplaatsen en 7 bergingen.
Project Diabolo omvat 7 kwaliteitsvolle appartementen en 1 commerciële ruimte, allen met oog op licht en ruimte! Het nieuwbouwproject omvat appartementen met 1 tot 2 slaapkamers die worden afgewerkt met hoogstaande materialen. Elke wooneenheid wordt voorzien van een terras. De ondergrondse garage is voorzien van een gemeenschappelijke fietsenstalling, 11 autostaanplaatsen en 7 bergingen.
Project Diabolo omvat 7 kwaliteitsvolle appartementen en 1 commerciële ruimte, allen met oog op licht en ruimte! Het nieuwbouwproject omvat appartementen met 1 tot 2 slaapkamers die worden afgewerkt met hoogstaande materialen. Elke wooneenheid wordt voorzien van een terras. De ondergrondse garage is voorzien van een gemeenschappelijke fietsenstalling, 11 autostaanplaatsen en 7 bergingen. Deze appartementen zijn IDEAAL als investering!! Bovendien ligt Fort 7 - Schoonselhof niet veraf!

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf u nu in en ontvang als eerste onze nieuwe panden.

Zoek
count: 2019-03-26 19:19:01