fbpx

Park Square

100% Verkocht

2640 MORTSEL

Types: Woningen (1) ; Appartementen (33)

Uitverkocht!

Villa-appartementen in een groene oase met bomen.
Park Square wordt een duurzaam project met 33 nieuwbouwappartementen en 1 nieuwbouwwoning bestaande uit 2 aparte gebouwen en een ondergrondse parking. U heeft de keuze uit units van 1 tot 3 Slaapkamers telkens met een terras en/of tuin.
Bij de realisatie wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van residentieel & luxueus wonen. Alles wordt ingericht met oog op het hedendaags comfort!
Villa-appartementen in een groene oase met bomen. Park Square wordt een duurzaam project met 33 nieuwbouwappartementen en 1 nieuwbouwwoning bestaande uit 2 aparte gebouwen en een ondergrondse parking. U heeft de keuze uit units van 1 tot 3 Slaapkamers telkens met een terras en/of tuin. Bij de realisatie wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van residentieel & luxueus wonen. Alles wordt ingericht met oog op het hedendaags comfort!
Villa-appartementen in een groene oase met bomen Park Square wordt een duurzaam project met 33 nieuwbouwappartementen en 1 nieuwbouwwoning bestaande uit 2 aparte gebouwen en een ondergrondse parking. U heeft de keuze uit units van 1 tot 3 slaapkamers telkens met een terras en/of tuin. Bij de realisatie wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van residentieel & luxueus wonen. Alles wordt ingericht met oog op het hedendaags comfort!
Geen documenten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat