fbpx

Instapklaar herenhuis met 4 à 5 slpks, stadstuin en dakterras!

€ 599.000

Vredestraat 122, 2600 BERCHEM - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 599.000
Kadastraal inkomen
:
€ 946
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Vredestraat 122, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
242 m²
Grondoppervlakte
:
111 m²
Voorgevel
:
6 m
Perceel breedte
:
6 m
Beschikbaarheid
:
Overeen te komen
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Open haard, Gepantserde deur, Hoogrendementsglas
E spec
:
179 kWh/m²

Gelijkvloers

Inkomhal
:
18,5 m²
Leefruimte
:
40 m²
Keuken
:
7,2 m²
Toilet
:
1 m²
Bergruimte
:
1,9 m²
stadstuin
:
26 m²

Tussenverdiep 1

Badkamer
:
13,8 m²

Eerste verdieping

Slaapkamer 1
:
23,4 m²
Slaapkamer 2
:
15,8 m²
balkon
:
1 m²
Nachthal
:
2,4 m²

Tussenverdiep 2

Dakterras
:
6,8 m²

Tweede verdieping

Slaapkamer 3
:
23,4 m²
Slaapkamer 4
:
14,3 m²
Nachthal
:
2,4 m²

Derde verdieping

Zolder
:
34,6 m²

Kelder

Kelder
:
49 m²
Omschrijving

Instapklaar oud herenhuis boordevol karakter met 4 à 5 slaapkamers, stadstuin en dakterras!

Deze verbluffende en ruime woning met gunstig EPC (B) ademt authenticiteit, is voorzien van zonnepanelen en is beschikbaar bij akte. Omwille van deze toplocatie in de meest feeërieke straat te Oud-Berchem, geniet je niet enkel van de nabijheid van het bruisende stadsleven, maar ook van de groene oases van rust in de directe omgeving. Winkels, parken, scholen, horeca en sportfaciliteiten vindt u op wandelafstand en ook de bereikbaarheid is uitstekend met belangrijke invalswegen, station, tram- en bushaltes vlakbij. Kortom, deze prachtige woning is de ultieme plek om het werk- en gezinsleven optimaal te combineren, is uitermate geschikt voor thuiswerk en biedt de mogelijkheid tot het inrichten van bureel ruimte.  

 

Gelijkvloers: De authentieke elementen springen meteen in het oog bij het betreden van de woning via de weelderige inkomhal, denk maar aan adembenemende ornamenten, moluren, rosetten, oogstrelend loodraam, sierlijke houten trap en originele tegelvloer. De inkom werd op imposante wijze afgescheiden van de hal en voorziet in voldoende plek voor een vestiaire. De hal herbergt tevens een gastentoilet met handenwasser, een uitsparing om de vriezer aanpalend de keuken te plaatsen en verleent toegang tot de kelder. Ook de lichtrijke woonkamer op parket bulkt van architecturale parels zoals een elegante siermantel, torenhoge plafonds, statige, plafondhoge deuren, ... De eetkamer baadt in het natuurlijk licht omwille van het dakraam en de ligging aanpalend de stadstuin. Naastgelegen vindt u de keuken, dewelke voorzien is van méér dan voldoende werk- en opbergruimte, een gasvuur, oven, vaatwasser, dubbele lavabo en ingemaakte spots.  

 

Tussenverdiep en 1e verdiep: In de omvangrijke badkamer kan u zowel genieten van een ligbad alsook van een douche met massage-functie. Verder beschikt u nog over een wasmeubel met spiegelkast en geïntegreerde led verlichting, een bijkomend toilet en ingewerkte spots. Het eerste verdiep omvat 2 riante slaapkamers (+/- 23 & 16m²), waarvan de grootste gelegen is aan de voorzijde, voorzien is van automatische rolluiken en beschikt over een eigen ZO-geörienteerd balkon met een fenomenaal uitzicht over het mooiste plein van Oud-Berchem.

 

2e verdiep en zolder: Ook dit verdiep omvat 2 ruime slaapkamers van eenzelfde oppervlakte als op het eerste verdiep. De zolder van maar liefst 35m² werd recent bijgeïsoleerd en kan op zéér eenvoudige wijze worden omgevormd tot extra slaapkamer met en suite badkamer. De Velux zorgt voor de lichtinval terwijl de balken structuur de charme van de woning nog maar eens extra in de verf zet.

 

Stadstuin, dakterras & kelder: De west-geörienteerde tuin met terras waarborgt niet enkel uw namiddag- en avondzon, maar ook uw privacy, een unicum in Oud-Berchem. Een droom voor wie groene vingers heeft, voor dierenliefhebbers en voor al wie graag barbecues en etentjes organiseert. De woning beschikt tevens over een ruim en gezellig dakterras zonder inkijk. Aan buitenruimte is hoegenaamd geen gebrek. De ruime, droge kelder biedt véél opbergruimte en herbergt de aansluiting voor de wasmachine en de technische installaties.

 

Extra troeven: Instapklaar - Toplocatie - Mobiscore: 9,6/10 - EPC B (dakisolatie en -renovatie 2024), isolatie achtergevel (2021), HR ramen, nieuwe HR condenserende ketel (2024), zonnepanelen (2024)) - Gevel renovatie (2010) - Tuin & dakterras (2021) - Kelder en zolder - Bewoonbare oppervlakte 242m² (cfr. EPC)

 

VISIT & BUY: U bent van harte uitgenodigd op woensdag 08 & zaterdag 11 mei te Vredestraat 122, 2600 Berchem. Onze deskundige makelaar staat klaar om al uw vragen te beantwoorden op deze bezoekdagen. Bevestig alvast uw aanwezigheid via deze link https://www.coprimmo.com/nl/te-koop/24255/instapklaar-herenhuis-met-4-5-slpks-stadstuin-en-dakterras-in-berchem, via info@coprimmo.be of telefonisch: 03.449.49.77. Bij interesse kunt u na bezichtiging een bod uitbrengen tot en met maandag 13 mei - 15u00. Mis deze unieke kans niet!

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat