fbpx

Karaktervolled te renoveren woning met tuin en ruimte

€ 565.000

Liersesteenweg 320, 2640 MORTSEL - Te koop


Dossierbeheerder
Veerle Coeckelbergh
Prijs
:
€ 565.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.018
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Adres
:
Liersesteenweg 320, 2640 MORTSEL
Bewoonbare opp.
:
195 m²
Grondoppervlakte
:
904 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1935
E spec
:
719 kWh/m²

Gelijkvloers

Hal
:
14,4 m²
Bureau
:
10,8 m²
Keuken
:
19,8 m²
Eetkamer
:
32 m²
Leefruimte
:
20 m²

Tuinniveau

Nachthal
:
11 m²

Eerste verdieping

Slaapkamer 1
:
17 m²

Gelijkvloers

Slaapkamer 2
:
20,3 m²
Slaapkamer 3
:
15,1 m²
Veranda
:
9,6 m²
Zolder
:
-

Tuinniveau

Terras
:
25 m²
fietsenberging
:
-
Garage
:
-
Omschrijving

Ruime te renoveren woning met prachtige groene tuin

Deze te renoveren interbellum woning is zeer goed gelegen en biedt veel potentieel. Op fietsafstand bent u in de stad Mortsel of bij sportgelegenheden. Op wandelafstand bent u bij het openbaar vervoer en met de wagen bent u onmiddellijk op verschillende  invalswegen. Mortsel en Boechout hebben heel wat groen te bieden dus voor een mooie wandeling of loopje in de natuur hoeft u ook niet ver te gaan. Houdt u van een stukje architectuur,  ruimte en een prachtige tuin dan is  Villa Van der Stock de ideale match.

 

Deze interbellumwoning is een echte gezinswoning. De grote ramen geven veel licht, er zijn voldoende kamers en er is veel ruimte zodat in deze woning iedereen een plekje voor zichzelf kan vinden. Ook de tuin kan een rustplek zijn maar biedt ook veel mogelijkheden.

Villa Van der Stock is de ideale match voor mensen die houden van de authentieke elementen die deze woning te bieden heeft.

 

Gelijkvloers:

Als eerste indruk krijgt u onmiddellijk een ruimtegevoel, de ontvangstruimte naast de hal is een extra troef en kan dienst doen als bureau, vestiaireruimte, of kantoor. Ook als vrij beroep of voor een praktijkruimte, zijn hier zeker mogelijkheden.

Wanneer u in de leefruimte binnenkomt kan u genieten van de authentieke elementen die deze woning zo gezellig maken. Hoge plafonds, orginele parket in zeer goede staat. De eetkamer wordt gescheiden van de zitplaats door een mooie boog.

De keuken die naast de woonkamer is gelegen, biedt tal van mogelijkheden. Ziet u zichzelf hier al zitten met  uw gezin aan de tafel nadat u samen lekker gekookt heeft?

Extra troef is ook nog een zuid georiënteerd terras met zicht op de groene tuin waar er zeker genoeg plaats is voor de ganse familie of heerlijke zomer avonden kunnen plaatsvinden in fijn gezelschap.

 

1ste en zolderverdieping

 

Op de bovenverdiepingen zijn er heel wat mogelijkheden:  4 slaapkamers, een mogelijkheid tot 2 badkamers maar zeker ook voldoende opbergmogelijkheden , mogelijke dressing of andere zaken. Zeker niet onbelangrijk is het dakterras op de eerste verdieping.

In de groene volwassen tuin is het zeker fijn vertoeven zelfs bij zeer warm weer. De bomen geven beschutting en de tuin is voldoende groot om er nog een mooie zwemvijver in aan te leggen. Achteraan in de tuin bevindt zich nog een garage/fietsenberging.

 

Kelder

Nog gebrek aan stockageruimte, wijn liefhebber? De woning is bijna volledig onderkelderd en biedt nog heel wat plaats.

Is uw interesse gewekt en kan u de mogelijkheden zien in deze te renoveren woning maakt dan een afspraak via www.coprimmo.be of 03/449 49 77.

 

Troeven :

- Ruimte

- Authentieke elementen

 

Renovatieplicht:

De renovatie verplichting voor residentiële gebouwen gaat in op 1 januari 2023.

Wie vanaf 2023 de nieuwe eigenaar, opstalhouder of erfpachter wordt van een woning of appartement met een slecht EPC-label, moet die binnen de 5 jaar energetisch renoveren tot label D (of beter).

https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023#q-59813524-3072-4edc-bb23-c56becf7b528

 

 

Kom vlug een kijkje nemen op 17, 24 en 27 april kan u een afspraak maken  via 03/449 49 77.

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat