fbpx

The Residence

2000 ANTWERPEN 2000

Types: Appartementen (2)

The Residence

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen op een toplocatie aan het Antwerpse Zuid. Dit appartement ligt op de zesde verdieping aan de open zijde van het gebouw die naar de Schelde gericht is. Vanuit de living en het zuid gericht terras heeft men een prachtig uitzicht over de groene omgeving van het Nieuw Zuid, de moderne architectuur van de wijk en de Schelde. De slaapkamers liggen aan de binnenzijde van het gebouw en hebben toegang tot het tweede terras dat uitzicht biedt op de binnentuin en het stadscentrum over de gebouwen aan de Jan Van Gentstraat.

Nieuwbouw penthouse appartement te koop te Antwerpen, toplocatie op het Nieuw Zuid.

 

Dit appartement ligt op de zesde en hoogste verdieping aan de zuidwestkant van het gebouw. Vanuit de living met extra hoge plafonds en het zuidwest gericht terras heeft men een schitterend uitzicht over de groene omgeving van het Nieuw Zuid, de Schelde en de moderne architectuur van deze nieuwe stadswijk. De slaapkamers liggen aan de rustige binnenzijde van het gebouw en hebben toegang tot het tweede terras dat uitzicht biedt op de binnentuin en het stadscentrum over de gebouwen aan de Jan Van Gentstraat. Het appartement werd volledig afgewerkt met een geïnstalleerde open keuken met kookplaat, oven, dampkap, koelkast en vaatwasmachine en een super de luxe badkamer met dubbele lavabo, bad en inloop douche. In de inkomhal met grote vestiairekast is er een apart toilet. Verder is er nog een berging/technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine.

 

Het gebouw werd geïsoleerd volgens hedendaagse standaard en is aangesloten op het Warmtenet van het Nieuw-Zuid, met garantie op lage energie prijzen. Kunstliefhebbers komen in de omgeving aan hun trekken met het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Fotomuseum en het Museum voor Hedendaagse Kunst. Voor de levensgenieters liggen de Leopold De Waelplaats, de Vlaamse en Waalse Kaai met talrijke cafeetjes en restaurants vlakbij. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de nieuw aangelegde Scheldekaaien met loop- en wandelroutes en veilige fietspaden. Voor de kinderen zijn er speeltuinen in de wijk en aan de nieuwe Scheldekaaien.

 

Dit nieuwbouw appartement wordt verkocht onder BTW-stelsel (6%). Er kan één en eventueel een tweede autostaanplaats aangekocht worden aan 50.000 euro + kosten. Een kelderberging kan aangekocht worden aan 8.500 euro + kosten.

 

Bent u op zoek naar een uniek nieuwbouw penthouse-appartement te koop te Antwerpen-Zuid? Mis deze kans niet!

 

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat