Residentie Silsburg Retour

41% Verkocht

2100 DEURNE

Types: Appartementen (63)
Prijzen: Van € 189.000 tot € 289.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 69.6 tot 109.6 m²

Energiezuinig wonen in Deurne, vlakbij het openbaar vervoer

Prachtig nieuwbouwproject, gelegen op de hoek van de Herentalsebaan en  Van Strijdoncklaan.
Het project omvat 63 energiezuinige appartementen, 5 gelijkvloerse handelsruimtes & een ondergrondse garage met 58 autostaanplaatsen, fietsenstalling en 53 bergingen. Indeling: Gelijkvloers: Een grote supermarkt en  5 commerciële ruimtes  voor kleinhandel/horeca. Vanaf niveau 2: comfortabel ingerichte appartementen met terras en/of tuin en toegang tot gemeenschappelijke daktuin. Alle 1 of 2 slpk appartementen worden uitgerust met ventilatiesysteem type C+. Afwerking volgens het lastenboek. De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de Wet Breyne.
Troeven: Groene omgeving; vlakbij openbaar vervoer; energiezuinig: EPB norm E45; liften tot in de  garage.

Prachtig nieuwbouwproject, gelegen op de hoek van de Herentalsebaan en  Van Strijdoncklaan.

 

Het nieuwbouwproject omvat 63 energiezuinige appartementen, 5 gelijkvloerse handelsruimtes & een ondergrondse garage met autostaanplaatsen, fietsenstallingen en bergingen. De ondergrondse garage loopt over 2 bouwlagen. Er zijn 58 autostaanplaatsen, 53 privatieve bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Op de gelijkvloerse verdieping komt de grootste Albert Heijn van Vlaanderen en zijn er 5 commerciële ruimtes voorzien voor kleinhandel of horeca.

 

Vanaf de tweede verdieping zijn er 3 bouwlagen met 63 comfortabel ingerichte appartementen, elk voorzien van een terras en/of tuin. Alle appartementen geven uit op de gemeenschappelijke daktuin. Elke woongelegenheid telt 1 of 2 slaapkamers en wordt uitgerust met een ventilatiesysteem type C+. Het wooncomplex wordt gebouwd volgens de geldende EPB norm: E45.

De appartementen worden afgewerkt volgens het lastenboek. De projectontwikkelaar garandeert een persoonlijke begeleiding gedurende de volledige realisatie van uw nieuwe thuis. De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de Wet Breyne. De plannen en het lastenboek kunt u opvragen via onze website of op het kantoor.

 

Belangrijke troeven:

- Groene omgeving

- Openbaar vervoer op wandelafstand

- Kwaliteitsvolle afwerking

- Energiezuinig: EPB norm E45

- Prachtige, gemeenschappelijke daktuin

- Liften tot in de ondergrondse garage


Prachtig nieuwbouwproject: 63 energiezuinige appartementen, 5 gelijkvloerse handelsruimtes & een ondergrondse garage met autostaanplaatsen, gemeenschappelijke fietsenstalling en bergingen. Het gebouw wordt energiezuinig ingericht en voldoet aan de geldende EPB-norm: E45. Ventilatiesysteem, type C+ wordt voorzien. De appartementen zijn uitgerust met een individuele verwarmingsinstallatie op aardgas voor verwarming en de productie van warm water. Het gebouw is voorzien van intensieve en extensieve groendaken. Belangrijke troeven: centrale ligging; energiezuinige appartementen (EPB norm: E45); liften met rechtstreekse toegang tot de ondergrondse garage en fietsenberging; winkels, openbaar vervoer en scholen op wandelafstand.
Geen documenten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf u nu in en ontvang als eerste onze nieuwe panden.

Zoek
count: 2019-09-16 04:26:21