fbpx

Residentie Gonthier

70% Verkocht

2550 KONTICH

Types: Appartementen (37) ; Handel/Kantoor (2)
Prijzen: Van € 250.000 tot € 324.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 86 tot 112 m²

Residentieel wonen vlakbij Kontich centrum. Oplevering: 2021. Reeds 70% verkocht!

Prachtig nieuwbouwproject, gelegen op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Antwerpsesteenweg. Verkoop onder BTW-stelsel. Oplevering: 2021. Reeds meer dan 70% verkocht!

Het project omvat 37 BEN-appartementen, een ondergrondse garage met autostaanplaatsen en bergingen. De site bestaat uit 2 gebouwen. Het hoekgebouw telt 24 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen met ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen. Gebouw B telt 13 appartementen, verdeeld over 2 verdiepingen met ondergrondse  autostaanplaatsen en extra bergplaatsen.

Troeven: centrale ligging, energiezuinig: BEN-label (Bijna-Energie-Neutraal), liften tot in ondergrondse garages, winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand, vlakbij belangrijke invalswegen.

Prachtig nieuwbouwproject, gelegen op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Antwerpsesteenweg. Verkoop onder BTW-stelsel. WERKEN GESTART vanaf 1.6.2019 !

Het project omvat 37 BEN-appartementen, 2 gelijkvloerse handelsruimtes & een ondergrondse garage met autostaanplaatsen en bergingen. De site bestaat uit 2 gebouwen. Het hoekgebouw telt 24 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen en een ondergrondse garage met 34 autostaanplaatsen en 14 bergingen. Gebouw B telt 13 appartementen, verdeeld over 2 verdiepingen en een ondergrondse garage met 19 autostaanplaatsen en 3 bergingen.

Belangrijke troeven: centrale ligging, energiezuinig: BEN-label (Bijna-Energie-Neutraal), liften tot in de ondergrondse garages, winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand, vlakbij belangrijke invalswegen.


Prachtig nieuwbouwproject: 37 BEN-appartementen, 2 gelijkvloerse handelsruimtes & een ondergrondse garage met autostaanplaatsen en bergingen. De site bestaat uit 2 gebouwen. Het hoekgebouw (A) bestaat uit 24 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. In de ondergrondse garage zijn er 34 autostaanplaatsen en 14 bergingen voorzien. Het tweede gebouw (B) bestaat uit 13 appartementen, verdeeld over 2 verdiepingen. De ondergrondse garage van dit gebouw telt 19 autostaanplaatsen en 3 bergingen. De gebouwen en appartementen worden energiezuinig ingericht en kunnen het BEN-label (Bijna-Energie-Neutraal) dragen. Hierdoor genieten eigenaars een korting van 50% op de onroerende voorheffing voor een periode van 5 jaar. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming met warmtepomp en een ventilatiesysteem, type D. De gebouwen zijn conform de normen van 2021 en zijn voorzien van groendaken. Belangrijke troeven: Centrale ligging, energiezuinige gebouwen (BEN= bijna-energie-neutraal), 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, vloerverwarming, liften met rechtstreekse toegang tot de ondergrondse garage, winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand.

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat