Wat is uw woning écht waard?
Reeds 20 jaar ervaring in het betere vastgoed, zorgt ervoor dat we niet zomaar snel een prijs op uw eigendom kleven.


 

Post it apart

 

Als u uw woning wil verkopen, is het normaal dat u daarvoor de juiste prijs krijgt. Voor het bepalen van zo’n prijs is er veel, heel veel marktkennis nodig.

Er spelen immers verschillende factoren mee. De staat waarin de woning zich bevindt, de locatie, hoe oud dat huis of appartement is, de economische conjunctuur, tot zelfs de tijd van het jaar …

Coprimmo heeft die marktkennis en dat is goed voor u. Wij beschikken over inzicht in die grote immobiliënmarkt vanuit onze ervaring, parate kennis en deskundigheid.

Door die jarenlange ervaring kennen wij als geen ander de markt, de mensen en hun wensen. Op basis van onze uitgebreide kennis van de markt geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van de verwachte opbrengst van uw woning. Geheel in overleg met u bepalen wij vervolgens een marktconforme vraagprijs en de juiste verkoopstrategie.

Bij Coprimmo nemen wij elke schatting ernstig. Daarom zal u nooit onmiddellijk bij het eerste contact een prijs ontvangen. Wij doen immers eerst een grondige marktstudie, die bepalend is voor een vlotte verkoop achteraf, uiteraard aan een zo hoog mogelijke prijs.

Hoe werken wij?

Als u besloten heeft dat u uw woning wil verkopen en u heeft met Coprimmo een afspraak gemaakt, dan komt onze regioverantwoordelijke bij u langs.
Hij of zij krijgt zo een goed idee van het pand en zal ook op zoek gaan naar de verschillende elementen die een meerwaarde bieden.
Nadien wordt bij ons op kantoor een waardebepaling met meerdere personen besproken en behandeld.

Tegelijkertijd doen we ook navraag bij de notaris of de gemeente voor nuttige informatie die belangrijk kan zijn in het verdere verkoopproces.
Ten slotte ontvangt u van ons een overzicht met foto’s en een deskundige, volledige uitleg.

De schatting is GRATIS en volledig VRIJBLIJVEND.

Indien u achteraf met ons wil samenwerken geldt:

GEEN VERKOOP => GEEN KOSTEN!

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een afspraak!

count: 2019-06-16 20:20:27