Coprimmo neemt "verkopen" heel serieus en zal hiervoor ook de nodige extra tools inzetten om een snelle verkoop te realiseren aan de beste prijs!

Wij informeren/adviseren graag welke mogelijkheden er zijn voor uw eigendom en maken een volledig geïndividualiseerd programma.

 

 

Visit & Buy:

Wenst u meer info over  het Coprimmo -  Visit & Buy  - concept of wenst u ook te weten of uw woning in aanmerking komt voor dit concept?  Contacteer ons dan vrijblijvend en wij komen graag tot bij U. Wil u graag als kandidaat-koper deelnemen aan onze Visit & Buy? Bekijk dan hier het reglement. 

 


  

 opendeur

OPEN DEUR:

Wat zijn de voordelen, hoe starten we dit op en wat is het volledige traject? Neem contact op met ons kantoor via het enige centrale nummer: 03/449.49.77 en de verantwoordelijke makelaar zal met u het volledige traject overlopen. Wil u graag als kandidaat-koper deelnemen aan een OPENDEUR? Bekijk dan hier het reglement.


 

 NIEUWBOUW INFOMOMENT 10

OPENDEURDAGEN:

Op regelmatige basis worden er opendeurdagen georganiseerd bij ons op kantoor of op verplaatsing. Dit om u een nog betere service te kunnen geven op een ontspannen manier. Wij nemen dan graag de tijd voor u om al uw vragen te overlopen. Hou onze website in de gaten en 'like' ons op facebook, of schrijf u in via "Hou me op de hoogte" onderaan op onze website. Zo blijft u steeds als eerste geïnformeerd!


 

VERKOOPMARATHON GEEL Small Custom

VERKOOPMARATHON:

Bent u het beu om wekenlang panden te gaan bezichtigen op voor u de meest moeilijke tijdstippen? Dan biedt onze VERKOOPMAATHON dé oplossing! Bezoek verschillende panden op 1 dag en vergelijk onmiddellijk!

Wat zijn de voordelen, hoe starten we dit op en wat is het volledige traject? Neem contact op met ons kantoor via het enige centrale nummer: 03/449.49.77 en de verantwoordelijke makelaar zal met u de voordelen als verkoper en als koper overlopen; 

Coprimmo Kroon RGB1

VIP:

Wenst u als een echte "VIP" op de hoogte gehouden te worden? Schrijf u dan in via deze website en u wordt als eerste geïnformeerd over onze panden, nog voor het grote publiek geïnformeerd wordt!

 

 

 

 

 

count: 2019-07-21 12:28:47