fbpx

VERKOOPMARATHON 16 OKTOBER

VERKOOPMARATHON 16 OKTOBER 2021

Op 16 oktober 2021 is het weer zover: dan openen vele huizen en appartementen hun deuren voor potentiële kopers.

Voorgaande edities van onze verkoopmarathon leverden steeds vele bezoekers én kopers op. De belangrijkste reden hiervoor is dat de verkoopmarathon zowel voor de kopers als verkopers een unieke kans biedt.

Pluspunt voor de kopers: Voor wie een huis of een appartement zoekt is het heel belangrijk om in de gewenste regio zoveel mogelijk panden te bekijken, te vergelijken en dat op een zo kort mogelijke tijd na elkaar. Bij normale bezichtigingen vraagt dit een hele organisatie en tijdverlies wanneer de bezoeken vaak op verschillende dagen plaatsvinden.

Pluspunt voor de verkopers: Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de verkoopmarathon een kans om
zijn pand aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien op 1 moment, wat de kans dat uw pand verkocht wordt natuurlijk vergroot. Bijkomend belangrijk voordeel: minder hinder en minder organisatie (opruimen, poetsen…), want alle bezoeken gebeuren op één dag.

Meedoen aan de verkoopmarathon is altijd een goed en slim idee!

Wil je ook meedoen? Neem dan vandaag nog contact met ons op als u de verkoop van uw pand wil maximaliseren. De plaatsen zijn beperkt!

Vraag vrijblijvend een schatting en adviesgesprek met één van onze experten van je regio op info@coprimmo.be of bel ons op 03 449 49 77.